Elba DDM Ústí nad Labem delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HC Kert Park Praha HBC Plzeň HBC Hradec Králové 1988 SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany HbK Karviná HBC Svítkov Stars Pardubice HBC Prachatice delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-SEVER.cz
12.10.2024 Mládež

Chladné ráno, skvělé výkony: Minipřípravka a Přípravka úspěšně bojovaly v Děčíně

V sobotu 12. října se hokejbalové hřiště v Děčíně stalo dějištěm druhého turnaje přípravek a minipřípravek v rámci regionálního PŘEBORU Čechy Sever. Atmosféra byla plná sportovního nadšení a soutěžního ducha, což přilákalo jak hráče, tak i početné publikum složené z rodin, fanoušků a sportovních nadšenců.

rnaj byl rozdělen do dvou kategorií: přípravky a minipřípravky. V kategorii přípravek se utkaly týmy Elba DDM Ústí nad Labem, HBC Most, Rytíři DDM Děčín a Wolves Chomutov. Každé utkání přineslo dynamickou podívanou plnou rychlých útoků, přesných střel a obětavých obran. Malí sportovci ze všech týmů předvedli nejen svůj talent, ale také bojovnost a týmového ducha, který je pro tento sport tak typický.

V kategorii minipřípravek byly na hřišti k vidění týmy Elba DDM Ústí nad Labem, Rytíři DDM Děčín a Wolves Chomutov. Přestože byli mladší hráči teprve na začátku své sportovní kariéry, jejich nasazení a radost ze hry zaujaly všechny přítomné. Bylo až dojemné sledovat, jak se malí hokejbalisté radovali z každého vstřeleného gólu, stejně jako z každého povedeného obranného zákroku.

Turnaj nabídl celou řadu kvalitních a napínavých zápasů, ve kterých se sportovní dovednosti mladých hráčů mísily s radostí ze hry. Nechyběly dramatické okamžiky, kdy fanoušci zatajili dech při rozhodujících nájezdech, a ani momenty fair play, kdy si hráči navzájem podávali ruce po tvrdých, ale férových soubojích.

Celý den probíhal v přátelském duchu, a přestože bylo na hřišti cítit touhu po vítězství, všichni účastníci věděli, že nejdůležitější je radost ze hry a společné zážitky. Diváci si užili skvělou podívanou a mladí hráči si odnesli cenné zkušenosti, které jim pomohou v jejich dalším sportovním růstu.


SESTAVA PŘÍPRAVKA ELBA DDM ÚSTÍ NAD LABEM:

Matyáš Bauer, Matěj Černocký, Jan Katzer, Ondřej Kobylák, Eliška Kuzivová, Maxmilián Myroniuk, Petr Stanislav, Lukáš Zítka

SESTAVA MINIPŘÍPRAVKA ELBA DDM ÚSTÍ NAD LABEM:

Antonín Katzer, Jindřich Kobylák, Milan Kunášek, Dominik Novotný, Karel Pilař, Matyáš Růžička, Matyáš Slunečko, Štěpán Spálenka

HODNOCENÍ TURNAJE TRENÉRY:

Kerner Josef (trenér přípravky): První turnaj po dlouhé pauze hodnotím velmi pozitivně. Hráči makali a dělali, co jsme chtěli. Turnaj jsme kompletně celý vyhráli a tím soudím, že naše práce není k ničemu, protože děti nám ukázali, že na to mají.

Štroufová Markéta (trenér minipřípravky): Náš první letošní turnaj se vyvedl na výbornou. Nejenže se nám povedl vstup do sezóny v prvním zápase s Děčínem, ale dokonce jsme zvládli i zápas s Chomutovem, Budeme se snažit navázat na tyto výsledky v dalším turnaji v domácím prostředí.

Redakce, foto: Markéta Štroufová