Elba DDM Ústí nad Labem delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HC Kert Park Praha HBC Plzeň HBC Hradec Králové 1988 SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany HbK Karviná HBC Svítkov Stars Pardubice HBC Prachatice delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-SEVER.cz
18.10.2024 Dorost

Bitva o třetí místo: Uspějí naši dorostenci nebo Kelti z Berouna?

Nadcházející utkání extraligy dorostu - divize západ slibuje napínavou podívanou! V neděli 20. října 2024 se na Stadionu mládeže v Ústí nad Labem střetnou týmy Elba DDM Ústí nad Labem a SK Kelti 2008. Zápas odstartuje v 15:30 hodin a fanoušci obou týmů se mají na co těšit.

Boj o třetí místo v tabulce

V aktuálním ročníku extraligy dorostu patří Elbě DDM Ústí nad Labem čtvrté místo s 11 body po pěti zápasech, zatímco SK Kelti 2008 se usadili na třetím místě s 12 body, ale z šesti zápasů. Tento souboj tak nabídne přímý boj o lepší pozici v tabulce, kde Elba bude chtít využít domácího prostředí k návratu na vítěznou vlnu po minulé porážce.

Rozdílné rozpoložení týmů

Elba DDM Ústí nad Labem si po třech výhrách a jednom vítězství v samostatných nájezdech v minulém kole připsala první prohru sezóny. To bude určitě motivací k tomu, aby se tým vrátil zpět na vítěznou notu a před domácím publikem znovu ukázal svou sílu. Na druhé straně stojí SK Kelti 2008, kteří přijedou do Ústí nad Labem s sebou nesoucí sérii dvou vítězství, což z nich činí nebezpečného soupeře.

Klíčoví hráči utkání

Oba týmy se mohou spolehnout na skvělé útočníky, kteří se řadí mezi nejproduktivnější hráče celé ligy. Elba DDM Ústí nad Labem se pyšní výkony Matěje Šimice, který v šesti zápasech nasbíral 15 bodů (8 gólů a 7 asistencí) a je opravdovým tahounem týmu. Po jeho boku vynikají i Lukáš Mach s 8 body (5 gólů a 3 asistence) a Richard Janda se 7 body (4 góly a 3 asistence).

Na straně Kelti 2008 je hlavní útočnou zbraní Lukáš Šafra s 8 body (6 gólů a 2 asistence) a nebezpečím pro domácí obranu bude také Martin Hasal, který v pouhých čtyřech zápasech stihl 7 bodů (6 gólů a 1 asistenci), včetně jedné branky v přesilové hře a jedné ve vlastním oslabení. Jakub Buroň se šesti body (4 góly a 2 asistence) bude další klíčovou postavou hostujícího týmu.

Rozhodne domácí prostředí?

Elba DDM Ústí nad Labem bude spoléhat na výhodu domácího stadionu a podporu věrných fanoušků. Stadion mládeže v Ústí nad Labem se jistě zaplní a vytvoří bouřlivou atmosféru, která by mohla být jazýčkem na vahách v této vyrovnané bitvě. Naopak Kelti 2008 budou chtít navázat na své vítězné tažení a přidat další cenné body, které by jim mohly upevnit třetí místo.

Jak to dopadne?

Bude to zápas plný emocí, rychlého tempa a tvrdých soubojů. Fanoušci se mohou těšit na skvělý hokejbal a napínavý duel, který může rozhodnout každá chyba či brilantní akce. Kdo se nakonec bude radovat z vítězství? To se dozvíme už v neděli odpoledne!

Přijďte podpořit svůj tým na Stadion mládeže a užijte si tento souboj dvou silných týmů. Zápas Elba DDM Ústí nad Labem vs. SK Kelti 2008 slibuje nezapomenutelný sportovní zážitek!


OHLASY Z KABINY PŘED ZÁPASEM:

V dalším kole extraligy vás čeká těžké domácí utkání proti Keltům z Berouna, kteří také bojují o přední příčky. S jakou taktikou plánujete do zápasu vstoupit a na jaké herní aspekty soupeře se budete muset zaměřit, abyste je dokázali eliminovat?

Kalenda Vojtěch: „Prostě střílet na bránu.“
Pankratz Jakub: „Proti Keltům z Berouna chceme hrát jednoduše a týmově. Zaměříme se na to, abychom kontrolovali hru a nepustili soupeře do tempa. Klíčové bude využít naše šance a udržet disciplínu po celý zápas.
Tomáš Kuziv: „Na tento zápas se musíme připravit velmi dobře, protože to je velmi silný tým. My budeme muset být jako vždy aktivní a nepustit je k naší brance. Bude to kvalitní a rychlý hokejbal.“
Šesták Ondřej: „Budeme chtít hrát naší hru. Víme, že mají 2-3 individuální hráče, kteří nás budou trápit celý zápas. Na Beroun platí rychlá hra a dostupování hráčů.“

Redakce, foto: Tomáš Laibl