Elba DDM Ústí nad Labem delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HC Kert Park Praha HBC Plzeň HBC Hradec Králové 1988 SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany HbK Karviná HBC Svítkov Stars Pardubice HBC Prachatice delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-SEVER.cz
09.03.2024 Dorost

Dorostenci slibují strhující podívanou! V neděli se utkají s Českými Budějovicemi

Ke druhému utkání Extraligy dorostenců v jarní části soutěže nastoupí náš tým v domácím prostředí. V neděli 10. března 2024 přivítáme na Stadionu mládeže soupeře z Českých Budějovic. Zajímá vás, jestli se podaří proti kvalitnímu soupeři zvítězit i ve druhém měření sil?

Utkání Stadionu mládeže bude zahájeno ve 13:30 hodin. Náš tým je stále v čele tabulky skupiny Západ! Náš dnešní soupeř, TGB Swietelsky Pedagog České Budějovice, se nachází na čtvrtém místě tabulky.

Mezi nejproduktivnější hráče hostujícího týmu patří Matěj Šimek, Jan Valach, Štěpán Toman. Náš tým je v soutěži stále neporažen a neztratil ani jeden bod! Hosté mají aktuálně na kontě dvě výhry v řadě a z posledních šesti utkání prohráli jen jednou.

"Tak abychom potěšili fanoušky a i sami sebe, tak určitě to musíme vyhrát,” slibuje Jakub Doubrava. “Sice České Budějovice jsou silný soupeř, ale budeme dělat všechno pro to, abychom je porazili.”

Alex Kugler zdůrazňuje důležitost herního stylu: “Myslím si, že chceme hrát pořád stejně, protože náš herní styl přináší ovoce. Když ho plníme tak jak máme a prodáme výbornou fyzičku, kterou máme ze zimní přípravy, tak bychom neměli mít s takovým soupeřem žádný problém.”

Dominik Javůrek dodává: “Doma proti Budějovicím nebudeme nijak měnit náš styl hry. Budeme chtít určovat tempo hry a hrát to co hrajeme doposud - rychlý a jednoduchý hokejbal.

Přijďte v neděli fandit dorostencům a zažijte strhující hokejbalové utkání!


POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ:

SK REBEL PRAHA - ELBA DDM ÚSTÍ NAD LABEM 1:4 (0:1, 1:3, 0:0)

BRANKY A NAHRÁVKY: 18:37 MATĚJ ŠIMEK - 06:59 MATĚJ ŠIMIC (ONDŘEJ ŠESTÁK), 18:01 MATĚJ ŠIMIC (JAKUB DOUBRAVA, DOMINIK JAVŮREK), 19:33 RICHARD JANDA (DAVID KUČERA, DAVID POSPÍŠIL), 24:22 JAKUB DOBRODINSKÝ (DAVID KUČERA)

SESTAVA SK REBEL PRAHA:

Čeněk Neruda - Lukáš Kvítek, Jakub Švec, Tobiáš Lebeda, Alexej Ambrož - Jan Valach, Matěj Šimek, Štěpán Toman, Vojtěch Merta, Michal Janů, Lukáš Tesarčík, Tomáš Urzedovský, Filip Křiváček

SESTAVA ELBA DDM ÚSTÍ NAD LABEM:

Vojtěch Gottfried (Vojtěch Norek) - David Kučera, Nicolas Mejstřík, Jakub Pankratz, Adam Pauček, Tomáš Primus, Ondřej Šesták, David Pospíšil - Jakub Dobrodinský, Jakub Doubrava, Dominik Javůrek, Alex Kugler, Ondřej Mottl, Tereza Nademlejnská, David Sabó, Matěj Šimic, Richard Janda

Redakce, foto: Tomáš Laibl